Маска - респиратор TFM220 ступінь захисту FFP2 - 1шт.

Маска - респиратор TFM220 ступінь захисту FFP2 - 1шт.
Код товара: 37604
100.00 Грн

Півмаска TFM 220 без клапана видиху.

Півмаска відповідає класу захисту FFP2. Призначена для захисту від дрібнодисперсних твердих та рідких аерозолів (масляний туман, зварювальний дим, копіть, пил, плісень/грибки, бактерії) при концентрації до 12 ГДК.

Півмаска фільтрувальна для захисту від аерозолів призначена для індивідуального захисту органів дихання від шкідливих аерозолів в приміщеннях, підземних виробітках та на відкритому повітрі за умови присутності в повітрі робочої зони об’ємної частки кисню не менше 17%.

Півмаска має плоскоскладальну форму з горизонтальним швом. Модель не має розміру та є універсальною (підходить до будь-якого обличчя).

 

Півмаска застосовується протягом однієї зміни (позначення «NR» у маркуванні) при дотриманні умов експлуатації, відносній вологості повітря не більше 90% та концентрації пилу в повітрі робочої зони до 100 мг/м3 (при використанні в умовах іншої концентрації пилу – час використання змінюється).

Півмаска TFM 220 відповідає вимогам «Технічного регламенту засобів індивідуального захисту» та ДСТУ EN 149:2017. Має висновок санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України.